Времето днес, прогноза за четвъртък, 17 октомври

И днес в Източна България ще остане ветровито, с временно силен северен вятър, предаде БНТ.

В останалата част от страната ще духа умерен вече източен вятър. Максималните температури още ще се понижат и ще бъдат от 13° до 18°, в София 16°, в крайните югозападни райони около 20°. Ще има променлива облачност, по-значителна преди обяд над Североизточна, а към обяд и над Централна България.

И на морския бряг ще бъде ветровито, с умерен и силен северен вятър. Вълнението на морето ще остане 3- 4 бала, с височина на вълните до около 2 метра. Добри условия за туризъм в планините – ще бъде с променлива облачност, с временно силен северозападен вятър само по високите части. В близките дни ще преобладава слънчево време, на места със сутрешни мъгли, а с продължаващото понижение на температурите ще има условия и за слани. Превалявания, но слаби и изолирани, ще има през почивните дни в източните райони от страната.

Свързани новини

Тъжна вест! Почина създателят на РТЦ Благоевград

vesito

Академията за пастири край Кресна връчи първите сертификати

vesito

Времето днес, прогноза за четвъртък, 28 декември

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.