Над 70 жители се възползваха от иновативната диагностика на стойката и ходилата в Банско

По инициатива на Община Банско и с любезното съдействие на Борислав Чонгов, доктор по кинезитерапия, в града се проведоха безплатни консултации за местните жители.

Над 70 души се възползваха от възможността да преминат диагностика с иновативната система DIERS Postura – Форметрик, която е единствена по рода си в България. Тази модерна технология осигурява детайлен анализ на стойката и ходилата, както и открива и оценява нарушения в опорно-двигателния апарат.

Борислав Чонгов, доктор по кинезитерапия, е родом от Банско. Той е кинезитерапевт с дългогодишен опит и главен асистент в Национална спортна академия „Васил Левски“. Неговият принос към здравеопазването в родния му град е безценен, а усилията му да помага на съгражданите си са високо оценени.

Общинското ръководство изразява благодарност към него и неговия екип за всеотдайната работа и помощта, която предоставят на жителите на община Банско.  Всички пациенти в консултациите получиха персонално внимание и съвети за индивидуални упражнения, които да подобрят тяхното здравословно състояние.

Община Банско продължава активно да се грижи за здравето на своите граждани, предоставяйки достъп до иновативни медицински услуги, което е приоритет в управленската програма на кмета Баненски. Благодарение на усилията на специалисти като Чонгов, жителите на града получават професионални съвети и решения за подобряване на тяхното физическо състояние, което е от съществено значение за повишаване на качеството на живот на жителите на общината.

Може да бъде изображение с 2 душиМоже да бъде изображение с 2 души

Свързани новини

Млад мъж от Разлог покори един от седемхилядниците

vesito

Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на ОДМВР Благоевград

vesito

Кметът на Кресна Николай Георгиев издаде заповед за гроздобера на територията на общината

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.