Сцената на зала „Пейо Яворов“ обедини традиции и съвремие в две поредни вечери в Благоевград

Емблемата на Пиринския край „Ансамбъл Пирин“ и музикантите от легендарната група „Тангра“ поставиха запомнящ се финален щрих на честванията по повод 5 октомври – 112 години от Oсвобождението на Горна Джумая.
Вчера вечер рок легендите от любимата на поколения група „Тангра“ вдигнаха многобройната публика на крака с изпълнения на вечни хитове. Прозвучаха популярни песни като „Нашият град“, „Дон Кихот“, „Богатство“, „Оловният войник“, „Ако имаш време“, „До последен дъх“ и др.
На 5 октомври на връх празника пред многобройна публика излязоха творците от емблемата на Благоевград Ансамбъл „Пирин“, които впечатлиха с уникални гласове и изключителен танцов синхрон. Традиционни фолклорни костюми допринесоха за атмосферата по време на концерта.
Може да бъде изображение с 7 души и танцуващи хора
Може да бъде изображение с 8 души, танцуващи хора и текстово съобщение
Може да бъде изображение с тълпа

Свързани новини

Община Банско стартира поредна кампания за негодни батерии и акумулатори

vesito

В град Гоце Делчев създават научно изследователски и образователен център „Места“ за цялостно проучване на историята, етнографията, културата на региона

vesito

По-високи възнаграждения за работещите в детските ясли в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.