Отново повод за гордост за всички дупничани!

16-годишния Симеон Стоичков стана шампион на Националния турнир за купата на България по тенис на маса при 19 – годишните в гр. Панагюрище. С доста стабилна и уверена игра, успя да се пребори с голямата конкуренция и да спечели първото място. . Губейки в последната част, при 2:2 и 6:2 за Г. Стоянов (ЦСКА – СОФИЯ) успя да се върне в играта и спечели 3:2, което му донесе и златото. На четвъртфинала победи представителя на Кюстендил О. Тумачов с 3:0, а на полуфинала се наложи над състезателя Е. Симонян (Марек Дигеста). Другият представител на клуба В. Китов, с първо участие при 19-годишните, завърши трети в груповата фаза и малко не му достигна , за да влезе в основната схема.
Повече от добро представяне на клуба, имайки предвид, че не разчитаме на „наемници“ от други клубове Пътя е труден, но пък радостта от положения труд е безгранична. Благодаря на децата от клуба и техните родители, Bodastyle, Rila Sport, MISTRAL PASS, Лев Инс – Дупница 3,Община Дупница и всички останали, които ни подкрепят!
Ето и първата десетка на турнира.
1м.Симеон Стоичков (МАРЕК 76)
2м. Г. Стоянов (ЦСКА – СОФИЯ)
3м. Е. Симонян (Марек-Дигеста)
4м. Н. Бончев (Марек – Дигеста)
5м. С. Смиленов (Стоянстрой-Пловдив )
6м. М. Георгиев (Металик)
7м. Р.Наков (ЦСКА – СОФИЯ)
8м. К. Тепавичаров (Обеля-София)
9м. С. Бонев (Марек – Дигеста)
10м. О. Тумачов(Кюстендил)

Свързани новини

Нови над 3.5 млн. лв. за инфраструктурни обекти отпусна МРРБ на Община Благоевград

vesito

Кметът на Банско Стойчо Баненски прие посланика на Република Корея Джонгин Бе

vesito

Стотици туристи се събират на Мальовица за фестивал

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.