Пенсионери от 14 клуба в Община Кюстендил тържествено отбелязаха Международния ден на възрастните хора

Близо 300 пенсионери от 14 клуба в Община Кюстендил тържествено отбелязаха Международния ден на възрастните хора. Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов и председателят на Общински съвет Димитър Велинов лично поздравиха присъстващите и ги изненадаха с красивите изпълнения на известния певец Йордан Николов.
Инж. Атанасов се обърна към тях с уважение и признателност.
„Благодаря Ви за вашата всеотдайност и грижа, благодарение на Вас и труда, който сте положили през годините сега ние има какво да управляваме, развиваме и надграждаме“ ,каза кметът на Кюстендил. Той им пожела здраве, дълголетие и спокойни старини, изпълнени с обич и подкрепа от любимите им хора. Празникът продължи с много настроение, широки усмивки и кръшни хора.
Може да бъде изображение с 9 души и на закрито
Може да бъде изображение с 10 души, тълпа и текстово съобщение

Свързани новини

/Видео/ Монтират измервателна станция, която 24 часа да предава онлайн какво е замърсяването на въздуха в района на “Биотец Рубин”

vesito

Нови апарати за хемодиализа в Петрич

vesito

Със стотици усмивки в община Разлог отбелязаха Европейския ден на спорта

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.