Започна гласуването за „Кмет на годината“ 2024

Уважаеми съграждани и приятели на Банско,
Апелираме за подкрепа на кмета Стойчо Баненски в надпреварата на конкурса „Кмет на годината“, категория „Туризъм и култура“.
-Давайки гласа си за него, вие давате оценка за всички, които работят за утвърждаване имиджа на Банско като целогодишен европейски курорт. Нашият град с право се гордее с богатия, разнообразен и успешен културен, спортен и фестивален календар, който утвърди Банско като фестивалната столица на България.
Банско се превърна в пример за това как един град може да съчетае традиция и съвремие, спорт и култура, създавайки атмосфера, която привлича гости от България и целия свят. Категориите в конкурса „Кмет на годината“ 2024 са:
основни :
-кмет на годината
-кмет на гражданите и
специализирани:
-градска среда
-смарт сити
-туризъм и култура
-спорт и младежки дейности
-социална политика
-образование
Всеки гражданин може да гласува за своя фаворит само в една от шестте специализирани категории, както и да даде подкрепата си за него в една от двете основни категории – Кмет на годината и Кмет на гражданите.
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СТОЙЧО БАНЕНСКИ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ОБЩИНА БАНСКО – малка община, категория „Туризъм и култура“ Регистрацията за гласуването става през профил в социалната мрежа Facebook, профил в Google или с друг имейл, като в последния случай вотът трябва да бъде потвърден през посочения имейл.
Подробно видео с инструкции как да се гласува може да откриете на началната страница www.kmetnagodinata.bg С една регистрация може да се гласува един път в рамките на 24 часа. Гласуването ще приключи на 14 октомври 2024 г. Победителите ще бъдат обявени на 17 октомври на специална церемония в столицата.

Свързани новини

Добринищко лято продължава!

vesito

Екатерина Захариева ще е новият български еврокомисар

vesito

193 първокласници прекрачват прага на разложките училища

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.