Медали и място в Националния отбор за състезателките на Клуб по биатлон „Банско 2019“

На 28 и 29 септември 2024 г., на Бъндеришка поляна се проведе  Държавното първенство по летен биатлон за юноши и девойки младша възраст. Клубът по биатлон „Банско 2019“ беше представен от две обещаващи състезателки – Никол Кленовска и Сандра Воденичарова, които се отличиха със своите отлични резултати.

В дисциплината спринт на 4.5 км Никол Кленовска демонстрира изключителна концентрация, като завърши на 3-то място след безпогрешна стрелба и силно бягане. В 6 километровото преследване  тя затвърди класата си, завоювайки второто място.

Сандра Воденичарова също се изяви блестящо и показа стабилни резултати и в двете дисциплини, като зае 5-то и 6-то място в дисциплините. С успехите си  двете състезателки на клуба по биатлон „Банско 2019“ си осигуряват място в състава на националния отбор на България за предстоящите зимни стартове.

Свързани новини

Гергьовден е! Хиляди петричани празнуваха в центъра на града

vesito

Започват довършителни ремонтни дейности на улица “Александър Стамболийски” в град Разлог

vesito

Две фирми в битка за изграждане на нови детски площадки в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.