Кампания „Капачки за бъдеще“ ще се проведе в Гоце Делчев

Есенната кампания на „Капачки за бъдеще“ ще се проведе на 12 октомври в Гоце Делчев. Всеки, който желае да подкрепи инициативата, може да го направи като донесе капачки и алуминиеви кенчета на 12.10.2024г. /събота/ от 09:00 до 14:00 часа на площада пред паметника на Гоце Делчев. Можете да донесете алуминиеви кенчета и капачки, които могат да се рециклират – капачки от минерална вода, сок, бира, течни перилни препарати, омекотител, шампоан и душ гел.

Препоръчително е пластмасови капачки и алуминиеви кенчета да са в отделни чували. Благодарение на кампанията „Капачки за бъдеще“ и всички, които я подкрепят, досега са дарени 22 кувьоза, 6 детски линейки, 2 офроуд линейни и още над 40 медицински уреда, подпомогнати са 40 болници в страната, спасени са хиляди детски живота. В рамките на кампанията са рециклирани над 1 000 000 кг. пластмаса.

Свързани новини

Андон Тодоров с важно писмо до шефа на Басейнова дирекция за строителството на кортовете! Отговорът – любопитен!

vesito

Изложба пейзажи „Русия през обектива“ откриха в Общинска художествена галерия – Дупница

vesito

Неочаквана развръзка около трупа в мазе на къща в село Влахи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.