Времето днес, понеделник, 23 септември: Слънчево и топло начало на седмицата

Сутринта на отделни места в котловините отново ще се образува ниска облачност или мъгла, предаде БНТ. Минималните температури ще са от 4°-5° по високите полета на Западна България до 15°-17° по Черноморието. През деня ще бъде предимно слънчево, с максимални температури между 23° и 28°, на морския бряг от 23°до 26°. Временни увеличения на облачността ще има над Източна България.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен, предимно североизточен вятър. Във вторник ще е предимно слънчево, а дневните температури ще бъдат между 25° и 30°. В сряда на места в западната половина от страната ще превали и прегърми. В четвъртък облачността ще намалее и над по-голямата част от страната ще се установи слънчево време.

Свързани новини

Парламентарният шеф Андон Тодоров кани благоевградчани на публично обсъждане на годишния отчет за изпълнение на бюджета

vesito

Сандански отново домакин на голям международен детски турнир по футбол

vesito

Съветничка предлага д-р Николай Янакиев да бъде награден с Почетна грамота за принос към здравеопазването в община Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.