Жители на Благоевград и служители на общинска администрация се включиха активно в кампанията „Да изчистим България заедно“

Жители на Благоевград и служители на общинска администрация се включиха активно в кампанията „Да изчистим България заедно“.

Десетки доброволци се събраха в районите около кортовете и бейзболното игрище, терените около чешмата до въжения мост, сервитута на коритото на река Бистрица в Централна градска част – между моста на покрития пазар и моста срещу Регионалния исторически музей.
Каузата подкрепи и кметът на Благоевград Методи Байкушев, който подчерта и значимостта на общите усилия за поддържане на чиста околна среда. Събраните отпадъци бяха своевременно извозени към депото от служители на ОП „Чистота“. Инициативата е част от националната кампания, насочена към подобряване на екологичната култура и осигуряване на по-приветливи пространства. Община Благоевград благодари на всички, включили се в акцията по почистване!
Да пазим природата чиста!

Може да бъде изображение с 2 души и път
Може да бъде изображение с 2 души
Може да бъде изображение с 1 човек, катерене и дърво
Може да бъде изображение с 1 човек, ван и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 4 души
Може да бъде изображение с текстово съобщение

Свързани новини

Парламентарният шеф Андон Тодоров кани благоевградчани на публично обсъждане на годишния отчет за изпълнение на бюджета

vesito

Кметът Атанас Стоянов с приз от Синдиката на българските учители за най-добър социален партньор

vesito

Земетресение с магнитуд 3,4 по Рихтер събуди Пловдив и Асеновград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.