Обновиха още една училищна сграда в Петрич

Поздравяваме се с още една обновена училищна сграда в Петрич

Успешно приключи ремонтът на ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“ в град Петрич, който започна преди около година. Обновлението е по договор с предмет „Инженеринг и проектиране, авторски надзор и изпълнение на строително-монтажни работи за модернизация на образователната инфраструктура на ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“, ОП „Региони в растеж 2014 -2020 г.“, процедура „Подкрепа за професионалните училища в Република България“.

Пълно съдействие оказа екипът на кмета Димитър Бръчков при подготовката на документацията за изпълнението на този проект. „Базата на училището сега е съизмерима с успехите, които постига колектива. Имаме още инвестиционни задачи, по които ще работим“, посочи в приветствието си кметът Димитър Бръчков. Директорът Бистра Таракова каза, че ПГИТ се споменава с високо уважение и усилията в тази посока продължават. Открои и огромната подкрепа на кмета на общината. Благодари на изпълнителя и проектанта. Дългогодишният директор и настоящ председател на Общински съвет инж. Светла Данаилова също приветства резултата след случилия се ремонт. Отец Борислав Михов освети обновената училищната сграда. Нека продължим с общи усилия да надграждаме! Честита да бъде обновената сграда на ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“!

Свързани новини

Пожарът в м. „Стара гара“ в Сандански е локализиран и овладян!

vesito

Грандиозен финал на „Пирин Фолк“ Сандански 2024!

vesito

Пламен Златинов представя своята книга „Училище на Светлината“ в Разлог и Банско

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.