Община Благоевград обявява подбор за длъжността “шофьор“ в дейност „Образование и бизнес развитие”

Община Благоевград обявява подбор за длъжността “шофьор“ в дейност „Образование и бизнес развитие”.
Начин за провеждане на подбора:
– Допускане по документи.
– Интервю с допуснатите кандидатите.
Минимални изисквания за заемане на длъжността:
– Завършено средно образование.
– Свидетелство за управление на моторно превозно средство от категория D.
– Минимален професионален опит – 2 години като водач на автобус.
– Удостоверение психологическа годност.
– Да няма налагано наказание „лишаване от право да управлява МПС“ за употреба на алкохол с концентрация в кръвта над 0,5 на хиляда и/или наркотични вещества или техни аналози.
Документите следва да бъдат представени в стая №329 в сградата на Община Благоевград, пл. „Георги Измирлиев” №1 и регистрирани в деловодството на Община Благоевград в срок до 19.09.2024 г. включително. Подаването на заявлението и приложенията към него се извършва лично или чрез пълномощник с нотариално заверено пълномощно.
Документите за участие в подбора може да се подават и по електронен път чрез електронната поща на и-мейл [email protected], като в този случай заявлението за участие в подбора /по образец/ и документите към него следва да бъдат подписани от кандидата с електронен подпис.
Списъците на допуснатите и недопуснатите кандидати и всички документи във връзка с процедурата за подбор ще се обявяват на информационното табло на входа на сградата на Община Благоевград, гр. Благоевград, пл. „Георги Измирлиев” №1 и на интернет страницата на Община Благоевград на blagoevgrad.bg , раздел „Структура“, подраздел „Конкурси за незаети длъжности“.
Повече информация може да намерите на: https://blagoevgrad.bg/static/8852 .
Може да бъде изображение с тролей и текстово съобщение

Свързани новини

”Иде! Иде, Старчевата!” в Разлог

vesito

Времето днес ще е слънчево и топло, с максимални температури до 35°

vesito

Тъжна вест! Трета жертва в лекарското семейство Вакльови

vesito

1 коментар

resssdx 11.09.2024 13:08 at 13:08

Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк–- https://use.my/testox

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.