В Дупница представят приложението е-Здраве

Регионална здравна инспекция- Кюстендил съвместно с Община Дупница организират кампания за представяне на гражданите на дейностите по сдвояване на електронното пациентско досие с мобилното им устройство. С цел популяризиране на досието и приложението, на
11.09.2024 и 12.09.2024г. от 10.00ч. до 16.00ч. в центъра на град Дупница, площад „Свобода“, се организира кампания за представяне на гражданите на дейностите по сдвояване на електронното пациентско досие с мобилното им устройство.
Едно от приоритетните направления, по които работи Министерството на здравеопазването, е дигитализация на системата с цел избягване на административната дейност. В тази връзка е разработено и мобилно приложение еЗдраве, което усигурява на всеки български гражданин възможността за персонализиран достъп до личното му електронно здравно досие.

Свързани новини

По предложение на Андон Тодоров! Две важни наредби разглеждат в пленарна зала! И жителите на селата в община Благоевград ще могат да кандидатстват за социални жилища?

vesito

Змия прати млада жена в реанимация!

vesito

Кметът на Кюстендил инж. Огнян Атанасов тържествено преряза лентата на нов супермаркет в града

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.