Грамоти и плакети, за пожарникари, военни, горски служители и доброволци за борбата с пожарите в Благоевград

На днешното редовно заседание на Общински съвет Благоевград бяха наградени пожарникари, горски служители от Югозападно държавно предприятие, военнослужещи от 3-то Бригадно командване и доброволци от Доброволното формирование „Георги Измирлиев – Македончето“, участвали в борбата с пожарите в Благоевград и региона през летните месеци. Грамоти и плакети им бяха връчени от кмета на Община Благоевград Методи Байкушев и председателя на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков. В свое слово г-н Радослав Тасков подчерта, че днес се награждават хора-герои, хора, които винаги са готови да помагат в нужда и да се грижат за опазване здравето и живота на гражданите в община Благоевград и извън нея.
„Искам да изразя дълбоката си благодарност към всички вас – смелите пожарникари, доброволци, служители и граждани, които неуморно се борите с огнени стихии. Вашата всеотдайност, кураж и неуморна работа са вдъхновение за всички нас. Благодарение на вашата саможертва и усилия са спасени хора, домове, гори и животи”, каза още председателят на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков.
„От името на всички, които се чувстват в безопасност заради вас, Ви благодаря. Продължавайте да бъдете пример за силата на човешкия дух!“, допълни той.
Може да бъде изображение с текстово съобщение
Може да бъде изображение с 5 души, линейка и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 8 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 9 души, дайс, читалня и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 6 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с текстово съобщение

Свързани новини

ВиК– Благоевград ремонтира водопроводна мрежа над 9 км за по-малко от четири месеца.

vesito

Вижте къде ще спират водата в Благоевград утре

vesito

Кметът на Разлог с поздравителен адрес по случай международния ден на театъра

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.