Йорданка Христова вдигна на крака публиката в Банско

Хиляди присъстваха на концерта на примата на българската естрада Йорданка Христова на централния площад в Банско. Хора от няколко поколения пяха заедно с певицата вечните български песни, създадени за нея от най изтъкнати български композитори и текстописци.

Йорданка Христова показа за пореден път, че силата на изкуството е неподвластна на времето. С концерта си „Завинаги“, великата певица наистина завладя завинаги сърцата на любителите на стойностната българска поп музика. Концертът на Йорданка Христова беше кулминацията на фестивала „Дни на българската музика в Банско“, организиран от Община Банско. Интересът към него беше огромен, а сред публиката в трите фестивални вечери имаше голям брой чуждестранни гости, които имаха възможност да слушат на живо най-добрите български песни.

Свързани новини

Стартира изпълнението на инвестиционната програма на Община Банско за 2024 г.

vesito

Млад мъж от Благоевград преби жена от Дъбрава

vesito

Геомагнитна буря ни връхлита днес, ето какво да очакваме

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.