Калин Стоянов награди шестима служители на ЮЗДП за своя принос за потушаването на пожарите

Министър Калин Стоянов награди шестима служители на ЮЗДП за своя принос за потушаването на пожарите

Иван Ризов, Кирил Иванов, Васил Пуров, Росен Ичов, Стойко Велянов и Илиян Богомилов бяха наградени от Калин Стоянов – министър на вътрешните работи, който им благодари за тяхната самоотверженост и усилията, положени в борбата с пламъците на територията на Югозападното държавно предприятие. Всеки ден през последния месец горските служители от почти всички стопанства в обхвата на ЮЗДП се борят наравно с пожарникарите за овладяването на огнените стихии. Основните огнища бяха в планина Славянка, в Пирин, на границата с РСМ и в Кюстендилско. В предприятието беше направена организация и всяка сутрин служители от различни стопанства се включваха в гасенето на няколкото пламнали огнища. Усилията им бяха високо оценени и днес част от служителите бяха наградени. Да поздрави своите служители и лично да им благодари за своята всеотдайност на награждаването присъства и директорът на ЮЗДП инж. Валентин Чамбов.
„Това е признание за всички наши горски служители, които самоотвержено се включват в битката с огъня винаги, когато това е наложително. Горд съм, че имам такива колеги!“- сподели директорът.

 

Свързани новини

Изграждане на ДМА зона с. Покровник

vesito

Кметът на Дупница Първан Дангов се включи в кръводарителска кампания

vesito

Дългоочаквано: Започва ремонт на Куклен театър-Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.