Ето какво ще е времето днес

Днес ще бъде слънчево. След обяд над западната половина от страната ще се развива купеста, над планинските райони и купесто-дъждовна облачност и на изолирани места там ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в Източна България – умерен вятър, сочи справка в сайта на НИМХ. Максималните температури ще са от 30° – 32° в Източна България до 37° – 39° в Западна и Централна. В София максималната температура ще е около 35°.

В планините ще е слънчево. След обяд над масивите в Западна България ще се развива купеста облачност, но само на изолирани места ще превали краткотраен дъжд и ще прегърми. Ще духа умерен вятър от източната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 30°, на 2000 метра – около 23°. По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 28° и 31°. Температурата на морската вода е 26°-28°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Свързани новини

Трима арестувани за измама с агросубсидии от ЕС след акция на хората на Кьовеши в България

vesito

Собственици на аптеки ще внесат предизвестия за прекратяване на договорите с НЗОК

vesito

Лекар крещи на близка на онкоболен пациент: Ти не съществуваш (Видео)

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.