„Фестивал на доброто“ ще събере жителите на санданското село Дамяница

„Фестивал на доброто“, с. Дамяница – 14 август!
Село Дамяница, община Сандански празнува своя празник, като неизменна част от него е и превърналият се вече в традиционен – XI – ти „Фестивал на доброто”. В навечерието на големия християнски празник – Голяма Богородица, традицията да се предава доброто ще се спази и тази година. Благотворителната кауза е за Максим от с. Лешница, който има нужда от нашата подкрепа.
Тази година посланици на доброто отново с нас ще бъдат Вокална група „Звънче“, с ръководители Здравка Гошевска и Люси Гошевска, Детски танцов състав „Звездица“ към Народно читалище „Отец Паисий- 1919“, гр. Сандански, с ръководител Владислава Захова, сборна група деца от с. Дамяница и с. Ново Делчево към Ансамбъл „Македонци“, с ръководител Михаела Шутракова, Студио по балетно и танцово изкуство „Феерия“, с ръководител Снежана Николова! Очакваме и гости от Северна Македония, гр. Берово и др. Вярата в доброто, тази вяра винаги трябва да ни води. Тя трябва да ни вдъхновява за делата ни. Ако всеки открие извора на доброта в себе си, ще поиска да промени света. И заедно ще можем да го направим, защото заедно творим чудеса!
Заповядайте! Очакваме ви!

Свързани новини

До Нова година пускат движението по част от тунела на АМ „Струма“

vesito

Откриха оброчна плочка на Тракийския конник в античния град Хераклея Синтика край Петрич

vesito

„Хоро край Пирина“ събра гости от близо и далеч!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.