Дракони и гиганти „превземат“ парк Бачиново в Благоевград

Уникален фентъзи парк ще отвори врати в благоевградския парк „Бачиново“. Жителите и гостите на града ще имат възможността да се потопят в магията на легендите и митовете от Изток и Запад, известни видео игри, фантастични книги и филми, сред които Хари Потър и световноизвестните сериали на HBO „Game Of Thrones“ и „House of Dragons“.
В „Парка на драконите и великаните“ всяка ваша стъпка ще бъде част от епично пътешествие. 30 анимирани дракони, великани и говорещи дървета ще направят посещението ви незабравимо.
Всеки дракон издава свой собствен звук и се движи като истински, а размерите им са впечатляващи, като варират от два до осем метра.
Великаните и говорещите дървета имат собствен маниер на поведение и дори свой характер, като всеки от тях ще ви разкаже личната си история и какви са магическите му умения.
Елате, за да научите как са възникнали митовете и легендите за драконите и великаните по света и защо тези митични същества са толкова популярни.
Посетителите на „Парка на драконите и великаните“ ще могат да се насладят и на безплатни дейности на открито като зиплайн, мега люлки, мрежи за катерене, батути, кътове за картини, кътове за рисуване и много други.
СКОРОШНО ОТКРИВАНЕ!

Свързани новини

“Походът на книгите” в Кюстендил

vesito

Балкански ритми в Разлог

vesito

От днес спират водата на с. Крупник и с. Полена

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.