Стартира проект за реконструкция на част от водопроводната мрежа в Разлог

Реконструкция на части от водопроводната Мрежа на град Разлог започва идната седмица.
Проектът е на стойност над 7 000 000 лева и се финансира от „Програма за подкрепа на общински обекти, приета от Парламента. С подмяната на водопроводната мрежа се цели да се намали честотата на авариите, както и да се повиши качеството на водата в домакинствата.
Строителните дейности по подмяната на водопроводната мрежа са предвидени за изпълнение в рамките на тази и следващата година. С водосвет за здраве и успех, ще се даде началото на проекта. Първата улица, на която ще започне реконструкциата на водопроводната мрежа в град Разлог е ул. „Шипка“. Община Разлог кани жителите на града да присъстват на водосвета, който ще се извърши на 6 август, в 11:30 часа, на ул. „Шипка“ в Разлог.
„Реконструкция на части от водопроводната Мрежа на град Разлог“ обхваща следните улици: ул. „Бяла река“, ул. „Охрид“, ул.“Предел“, ул. „Крапа“, ул. „Шипка“, ул.“Родопи“, ул. „Баница“, ул. „Нова“, ул. „Иларион Макариополски“, ул. „Каракьой“, ул. „Цар Иван Асен Втори“, ул. „Бяла река“, ул. „Полковник Спиридонов“ , ул. „Шаркьой“, ул. „Баба Магдалена“, ул. „Тодор Кондев“, ул. „Тодор Александров“, ул. „Яне Сандански“, ул.“Иван Даскала“, ул. „Иконом Ангелов“ и ул. „Поп Богомил“ – град Разлог.
Община Разлог информира гражданите, че горепосочените улици ще бъдат засегнати от предстоящите ремонтни дейности и се извинява за евентуално причинените неудобства.
Кметът на община Разлог – Инж. Красимир Герчев благодари на всички служители от Общинска администрация за усърдната работа за реализация на този проект.

Свързани новини

Пет нови спортни площадки ще бъдат изградени на територията на община Гоце Делчев

vesito

Община Благоевград планира въвеждането на Зелена и Червена зона, освен Синята за паркиране

vesito

Днес бе открит традиционния Коледен базар в Банско

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.