Дъжд от медали и силно представяне на състезателите от „Гризли Армспорт Банско“

Успехи и изключителното представяне на състезателите от „Гризли Армспорт Банско“ на Международния турнир Нишка Баня Open 2024 по канадска борба, който се проведе на 21 юли 2024 г. в Нишка баня, Сърбия. Престижния турнир събра едни от най-добрите световни шампиони и елита на канадската борба от Сърбия, България и Македония.
Ето и имената на призьорите:
-Второ място с лява ръка в категория ветерани до 100 кг. за Захари Витанов. Трето място в категория юноши до 80 кг. за Здравко Черешаров. Второ място в категория юноши над 80 кг. за Николай Костов. Второ място с лява ръка, първо място с дясна ръка в категория юноши до 70 кг. и първо място при мъжете до 70 кг. с дясна ръка. за Илиян Прангов.
-Първо място с лява ръка и 2-ро място с дясна ръка в категория младежи над 80 кг. за Иво Рашев. Първо място с дясна ръка в категория юноши над 80 кг. и 1-во място с лява ръка при мъжете до 90 кг. за Йоан Лигов.Трето място в категория младежи до 70 кг. за Владимир Клечеров.
Абсолютен шампион с двете ръце, златен медал с лява и дясна ръка в категория мъже над 110 кг. за Георги Цветков. Всички отличия са свидетелство за високото ниво и упоритата работа на състезателите от „Гризли Армспорт Банско“. Момчетата продължават усилената си подготовка за още участия и победи на Международния турнир по канадска борба в Благоевград, Международния турнир в Албания и Световното първенство в Молдова.
Може да бъде изображение с 5 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 6 души, брада и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 5 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 5 души и текстово съобщение

Свързани новини

От нова година с по-високи данъци и такси в Благоевград, както и цените на такситата

vesito

Официално! ОИК регистрира Андон Тодоров като независим кандидат за кмет

vesito

За довиждане! Томов иска нов заем 1,5 млн.лв. по примера на предишния
Томов взима кредит без да пита дори и председателя на читалището Васил Новоселски

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.