Кметът на община Гоце Делчев проведе среща с кмета на община Берово, Р.С. Македония

Кметът на община Гоце Делчев – Владимир Москов, проведе работна среща със Звонко Пекевски – кмет на община Берово, Република Северна Македония. На срещата присъстваха също председателят на Общински съвет – Гоце Делчев Иван Геров и заместник-кметовете на общината Валери Сарандев и Богдан Боцев, а от страна на гостите от Берово – председателят на комисията по култура Здравко Муцунски и Гоце Здравковски – председател на Сдружението на пенсионерите.
Целта на посещението бе гостите да се запознаят по-отблизо с региона и с неговите дадености – култура, икономическо развитие, бизнес среда. По време на проведените разговори бяха обсъдени възможностите за сътрудничество в сферата на културата и туризма, както и бъдещи съвместни проекти, по които общините Берово и Гоце Делчев да работят през следващите години.
След това гостите разгледаха заедно с домакините някои от забележителностите на Гоце Делчев, посетиха Общинския исторически музей и проведоха интересна и ползотворна среща с Неврокопския митрополит Серафим.

Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 7 души и паметник
Може да бъде изображение с 6 души
Може да бъде изображение с 5 души
Може да бъде изображение с 9 души
Може да бъде изображение с 7 души, Базиликата на Националния храм на Непорочното зачатие и текстово съобщение

Свързани новини

Започна подаването на заявления по проект „Грижа в дома в община Гоце Делчев“

vesito

Соня Ставрева остава съветничка! ОИК се раздели на две и не събра гласове да обжалва решението на съда

vesito

Световният ски елит е в Банско – там, където световната купа е у дома си

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.