Хороскопът на Алена: Лъвовете с разправии на работното място, Девите заплашени от недоразумения

ОВЕН

Проблемите дебнат около вас заради неприятели, които ви вредят и заради нежеланието ви да сте компромисни. Не пътувайте! Спестете си проблеми с пътната полиция, глоби и негативни емоции с ваши делови партньори. Въпреки неприятностите се усмихвайте, когато водите разговорите с колегите си и ще спечелите уважението им. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

ТЕЛЕЦ

Днес се уединете и се съсредоточете върху деловите си проблеми и тяхното разрешаване. Бъдете внимателни, ако сте зад волана. Нервни сте. Не се изкушавайте от високите скорости. Възможно е влошаване на финансовото ви състояние. Отложете деловите разговори и внимавайте в думите и действията си. Интимните ви партньори се чувстват все по-привлечени от вас. Не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания и здравословен секс.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте проблеми, свързани със стари задължения. Необходима е предпазливост в общуването с колегите ви. Ако се налага, вземете заем и върнете дълговете си, вместо да печелите неприятели. Не ви съветвам да търсите некоректни начини за излизане от проблемната ситуация, ако е свързана с ваши финансови задължения. Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Рискувате да отблъснете любимите си хора. Стремежът ви да вкарате новия си партньор в леглото, само за да докажете колко сте сексапилни, е във ваша вреда.

РАК

Предстои ви труден ден, защото отказвате да анализирате изминалите месеци, а това е важно за да избегнете повторение на допусканите грешки. Не се натоварвайте с непосилна работа. Завършете всички започнати и изоставащи задачи. Намерете начин да се свържете с колегите си и ги помолете да ви помогнат на работното място. Прекарайте деня сред семейството си. Не се опитвайте да налагате на любимите си хора правила на поведение и не ревнувайте. Няма как да сте щастливи в леглото, ако не приемете желанията на интимния си партньор.

ЛЪВ

В този ден сте активни. Започнатите занимания ви носят успех. Въпреки това няма да ви се разминат разправии на работното място, които както винаги, ще пренесете и в дома си. Ако ви накарат да изяснявате отношенията с колегите си, не повишавайте тон и ще преодолеете поредната криза. Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимите си хора.

ДЕВА

Днес сте заплашени от недоразумения в отношенията с хората от обкръжението си. Ако сте по-сдържани и сговорчиви, може и да се справите бързо. Не съветвам да се впускате в промени. На работното място трябва положите повече усилия, за да завършите задачите си. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни. Подвластни сте на силни чувства, за които не сте подозирали. Тази е причината за изневярата ви, която ще ви създаде проблеми и ще е повод да съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

ВЕЗНИ

Не предприемайте промени и се откажете от начинанията. Денят не е успешен за разрешаване на делови проблеми. Въведете ред в документацията си. На всяка цена отложете планираните деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни и предложените ви инвестиции. Не рискувайте! В състояние сте да постигнете хармония отношенията с любимите си хора, стига да се съобразявате с техните желания. Сексуалните наслади гарнирайте с романтична вечеря и чаша хубаво вино.

СКОРПИОН

Успехите в материално отношение са с вас, ако сте внимателни при подготовката за подписване на договори. Не инвестирайте прибързано, само защото са ви подмамили с големи обещания. Реализирайте предварително обмислените идеи. Не забравяйте да благодарите на хората, които ви помагат. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните отношения е безпричинна и може да засегнете любимите си хора. Не си позволявайте по-бурен секс. Ще ги отблъснете.

СТРЕЛЕЦ

Не харчете парите си и не се занимавайте с търговия заради желанието да блеснете пред новите си познати и да докажете, че сте търговци от класа. Ще загубите. Днес се пазете от прекалено вживяване в емоциите на хората около вас, защото си вредите. Не проявявайте излишно съчувствие и не правете непоискано добро. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Не подлагайте чувствата им на съмнение. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове.

КОЗИРОГ

Стабилизирайте професионалните си позиции. Бъдете инициативни и настойчиви на работното си място. Не проваляйте изпълнението на поставените задачи. Конфликтите ще разрешите с такт и търпение. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с критика и ирония колегите си. Обърнете внимание на любимите си хора, които страдат от липсата на време за романтични мигове. Вечерта се приберете с любимото ви вино и след романтичната вечеря се отдайте на приятни сексуални мигове.

ВОДОЛЕЙ

Плановете ви на работното място се объркват, заради събития, които се развиват различно от очакванията ви. Бъдете предпазливи и не избързвайте с действията си. Пред вас се очертава възможността да сключите изгоден договор. Не го правете без да сте го обмислили в детайли! Ще изгубите всичко. Сериозни са проблемите в отношенията с любимите ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения, особено ако сте на плажа. Не правете прибързани опити за сближаване и за сексуални изживявания с малко познати партньори.

РИБИ

Днес сте склонни да допуснете на работното си място колеги, които веднъж сте отдалечили, заради некоректност. Бъдете внимателни, защото грешките ще ви донесат сериозни загуби и разочарования. Не прекалявайте с претенциите към колегите си и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на авторитета си. Бъдете отговорни в този ден към задълженията си у дома мили жени. Не приемайте покана за вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс, който след време ще ви накара да страдате.

Свързани новини

Защо се препоръчва да се прави оптимизация на сайтове?

vesito

Хороскопът на Алена: Критични думи печелят врагове на Овните, Телците да очакват романтично запознанство

vesito

5 неща, които да съобразите, когато ви предстои покупка на трапезни столове

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.