Фондация „Нана Гладуиш-Една от 8“ пристига в Гоце Делчев

Фондация „Нана Гладуиш-Една от 8“ ще посети гр. Гоце Делчев със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от нашия град и областта.
Каним жените с диагнозата да се възползват от напълно безплатната подкрепа, която ще им предостави екипът на „Една от 8”.
На 15.07.2024 г. от 17:00 ч. до 19:00 ч. в рамките на модула „Живот с рак на гърдата“, специалистите и психолозите на фондацията, ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и с жени, при които болестта е прогресирала. По време на срещата, ще бъдат представени всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори на пациентски въпроси от водещи специалисти в областта на онкологията, ендокринологията, гинекологията и физиотерапията. Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да задават своите въпроси на специалистите на „Една от 8”, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени за след мастектомия и да заявят потребност от първична протеза. За да участвате в срещата, е необходимо да се свържете с „Една от 8“ на телефон: 0878 16 17 18 след 01.07.2024 г., всеки работен ден между 10:30ч. и 16:00 ч.
Срещата с „Една от 8“ ще се проведе в Залата на Община Гоце Делчев, адрес: гр. Гоце Делчев, ул. „Царица Йоанна“ 2, партер. Заповядайте, вашите сърдечни приятелки от „Една от 8” ви очакват!

Свързани новини

По повод предстоящия празник на българската полиция – 8 ноември в ОДМВР-Благоевград гостуваха ученици от три училища в Благоевград

vesito

Ретро парад на класически автомобили на 14-ти октомври в Гоце Делчев

vesito

„Изгрев от Айдара“ с фолклора на четири балкански държави за първи път благоевградското с. Изгрев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.