„Празник на черешата за всички“ продължава да пътува до най-отдалечените кътчета на Община Кюстендил

Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов, председателят на Общински съвет Димитър Велинов, зам. – кметове, социални медиатори, служители на общината, младежи от Консултативен съвет по въпросите за младежта към Община Кюстендил, Девойки „Кюстендилска пролет“ носят грижа, топла дума, вкусни череши и домашно приготвена храна на хора в неравностойно положение не само в града, но и в най-отдалечените села в Община Кюстендил.
„С този жест се надяваме да усетят празника, да съпреживеят радостта, която ще завладее Кюстендил, въпреки че нямат възможност да дойдат до центъра на града.Добрата дума и вниманието носят истинското усещане за празник, за общност, затова тази година емоцията е по-силна и завладяваща“, каза кметът инж. Атанасов. Социалната кампания „Празник на черешата до всички“ продължи през цялата седмица, а ръководството и служителите на Община Кюстендил посетиха домовете на нуждаещи се хора както в града, така и в селата Слокощица, Багренци, Гирчевци, Грамаждано, Шишковци, Вратца, Ябълково, Горановци, Драговищица, Раждавица, Коняво, Жиленци, Копиловци, Гюешево, Гърляно и Долна Гращица.
Може да бъде изображение с 2 души и болница
Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 4 души и шах
Може да бъде изображение с 4 души
Може да бъде изображение с 4 души, птица-носорог и папагал
Може да бъде изображение с 2 души, череши и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 1 човек и череши

Свързани новини

Община Сандански спечели проект в подкрепа на общностите, занимаващи се с рибарство и производство на аквакултури

vesito

Почина общественикът Йордан Тонев от Благоевград

vesito

Оправдана тържественост за откриването на завършения първи етап по проекта за античен град Хераклея Синтика край Петрич

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.