Община Дупница и кметският екип осигуриха нови спортни екипи за ФК „Марек“

С водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от Отец Паликарски и нови екипи за мъжкия и детско – юношеския отбор, осигурени от Община Дупница и кметския екип, ФК „Марек“ започна подготовката за сезон 2024- 2025. Лично кметът г-н Първан Дангов и зам.-кметът Бойко Христов, които полагат огромни усилия за намирането на спонсори за Марек, връчиха екипите на футболистите и пожела на състезателите успех в новия сезон. „Марек е дълбоко в сърцата и емоцията ни, а на „Бончук“ винаги „ври и кипи“, затова да си пожелаем да постигнем успехи с много труд ,защото в основата на всеки успех стои много труд и хъс за победа. На добър час! Стискам ви палци!“, пожела г-н Дангов.

Свързани новини

Нови седем високопроходими линейки са доставени в България за нуждите на ФСМП-Сандански, ЦСМП-Кюстендил, Кърджали, София и…

vesito

/Видео/ Какво реши ОбС за градежа на нова църква на пазара в Благоевград?

vesito

Световният „Пробег на мира” ще премине през Кюстендил

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.