Специалисти от „Пирогов“ ще преглеждат деца в Кюстендил

Едни от най-добрите специалисти по детски болести от София ще преглеждат деца от град Кюстендил на 22 юни 2024 г., събота. Лекарите са част от Програма „Детско здраве“, в която участват водещи специалисти от болница „Пирогов“ и лекари от Столична лекарска колегия.
Прегледите в Кюстендил се извършват по покана на кмета инж. Огнян Атанасов и се провеждат с цел проследяване на пациентите и навременни диагностициране на нови. Детските лекари са от специалностите УНГ, ортопедия и травматология, неврохирургия, урология, хирургия, кардиология, неврология, гастроентерология, образна диагностика, АГ и офталмология.
Лекарите ще преглеждат безплатно деца от 0 до 18г. Профилактичните прегледи ще бъдат извършени в рамките на кампанията Програма „Детско здраве“.
Прегледите ще се извършват на 22 юни, събота, от 🕓9:00 до 14:00 часа в сградата на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ гр. Кюстендил, ул. 17-ти януари 1.  Децата, които са с хронични и придружаващи заболявания, трябва да носят за прегледа цялата медицинска документация, съпровождаща заболяването. Прегледите са насочени към деца, които към момента не са с ОРЗ.
Желаещите родители могат да се възползват от възможността като предварително запишат час на тел. 0882 885 130 в Община Кюстендил, всеки делничен ден от 🕓08:30 до 13:00 часа и от 🕓14:00 до 17:00 часа.

Свързани новини

Три големи празника за християните в Неврокопско

vesito

Информационен бюлетин на МВР за област Благоевград

vesito

Румен Томов: Честит 22-ри септември!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.