След повече от 20 години голяма гордост за Кюстендил

За пръв път след повече от 20 години: Отбор на ПМГ „Проф. Емануил Иванов“ е на първо място в България в Ученическите игри във възрастова група 5-7 клас!
Отборът на кюстендилската гимназия записа историческа победа и е шампион на България по волейбол във възрастова група 5-7 клас – момичета за Ученически игри 2023/2024!
Финалите на държавни ученически игри по волейбол 5-7 клас момичета се играха от 4 юни до 8 юни. ПМГ „Проф. Емануил Иванов“ се класира на второ място в груповата фаза с една загуба от Димитровград. На полуфинала категорично надигра отбора на град Царево и на финала в тежък двубой надигра отново Димитровград. Отборът на момичета записа историческа победа и покори първото място в България. Повече от 20 години училище от Кюстендил не е било на първо място в България! Благодарим на момичетата за достойното представяне и за себераздаването в името на ПМГ „Проф. Ем. Иванов“ и в името на града ни! Поздравления, момичета: Кристина Цекова, Божидара Стоянова, Габриела Борисова, Димитрия Базовичка, Адел Каменова, Мария Панова, Дария Радославова, Таня Янкова, Божидара Абаджиева, Божидара Григорова, Рая Пенева!
Учител и треньор: К. Цекова Отборът изказва своите благодарности и на ВК „Велбъжд“ за съдействието и подпомагането на спортно-тренировъчния процес!

Свързани новини

Информационен бюлетин на МВР за област Благоевград

vesito

Информационен бюлетин на МВР за област Благоевград

vesito

За довиждане! Томов иска нов заем 1,5 млн.лв. по примера на предишния
Томов взима кредит без да пита дори и председателя на читалището Васил Новоселски

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.