Новата книга на Лазар Ильов “Шарени времена” бе представена в Дупница

В Художествената галерия се събраха колеги, приятели и почитатели на автора. Новата му творба представи зам.-кметът Валентина Караганова и прочете поздравителен адрес от кмета Първан Дангов.
Книгата съдържа спомените на Лазар Ильов от родния му град. Чрез увлекателен, колоритен и шеговит разказ читателите се потапят в атмосферата и духа на Дупница отпреди 50-60 години – със знаковите места, градските чешити, духовата музика и “движението” по главната улица.
“Дупница е горд и вироглав град, смайващо и необяснимо вироглав. Град с дух и самочувствие”, сподели с присъстващите авторът на “Шарени времена” Лазар Ильов. В книгата са включени и негови стихотворения, снимки и публицистични текстове, наречени самоиронично “проповеди”.

ДупницаНюз еу

 

 

 

 

 

 

Свързани новини

Поради реконструкция на енергийни съоръжения на ЕСО на 17 и 18 април 2024 г. ще бъде прекъснато електрозахранването в населени места на територията на община Гоце Делчев, област Благоевград

vesito

Община Кюстендил се включи активно в кампанията „Да изчистим България заедно“

vesito

Кметът на Дупница: Изборът на управител на Общинската болница беше нарочно провален

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.