Пиян и дрогиран водач, помля 3 коли

След гонка полицията задържа шофьор, карал с несъобразена скорост и ударил три коли около 2 ч. през нощта във Велико Търново, точно под крепостта Царевец. Направените проби са установили, че е седнал зад волана след употреба на алкохол и упойващи вещества. В автомобила са открити амфетамини, предава Нова тв. Водачът отказал да спре на стоп палка. В резултат на това започнала гонка, при която полицията хвърляла шипове по асфалта в опит да спре автомобила. Така се спукали гумите му и се забил в три паркирани коли. Превозното средство, причинило произшествието, също е със сериозни щети.

Единствената причина да няма пострадали е, че заради късния час по улицата няма хора.  Джигитът е карал скъпо „Порше“, разказва „Фокус“. Самоличността му е изяснена – младеж на 21 години от село Катунец, община Угърчин. Той е известен на полицията и е карал без книжка. Задържан е, но срещу него все още няма повдигнато обвинение. Пробата му за наркотици е положителна за амфетамини и метамфетамини. Отказал е кръвна проба за химичен анализ.  Разследването по случая продължава и има образувано и досъдебно производство. /в.Сега

Шофьор с над 3 промила помете три коли в Търново - News.bg

Свързани новини

Времето днес, прогноза за понеделник, 26 февруари

vesito

Панаир на занаятите в Банско

vesito

Гордост за МБАЛ Благоевград! Четирима млади лекари взеха в ръцете си дипломи за специалисти

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.