Започна изкърпването на уличната мрежа в община Благоевград

Започна изкърпването на уличната мрежа в община Благоевград, въвеждат се нови правила за плановите ремонти на дружества и частни лица
Започна изкърпването на уличната мрежа в община Благоевград, за по-малко от 24 часа бяха подготвени увредените участъци и бе положена нова настилка в участък от ул. „Иван Михайлов“.
Възстановяването на уличната мрежа се извършва поетапно, съгласно предварително утвърден график от Община Благоевград.
👉︎Създадена е организация за своевременно информиране на живущите в района на ремонта за промените в организацията на движение в участъците, които се ремонтират.
Следващият участък в графика е по бул. „Димитър Солунски“.
Община Благоевград въвежда нови правила за извършване на плановите ремонти от разпределителни дружества, ВиК и частни лица, вкл. за включване в мрежите жилищни кооперации. Те ще се съгласуват от общинска администрация, при задължителни ясни условия и срокове за възстановяване на асфалтовата настилка от изпълнителите. Целта е да бъде предотвратено безразборното нарушаване на целостта на уличната мрежа в областния център.
„Разкопаването ще се случва само тогава, когато е създадена организация за бързо възстановяване. Не можем да допускаме една дупка да стои отворена с месеци. Обещавам, че през този мандат ще има огромна промяна в това отношение“, категоричен е кметът на Благоевград Методи Байкушев.
Може да бъде изображение с тревна площ, дърво, улица и път

Свързани новини

Николай Шушков се впуска в битката за кмет на Благоевград

vesito

Благоевградчанка сигнализира: Румен Томов се разпорежда в Логодаж, за да уреди свои хора

vesito

Разлог посреща стотици танцьори на фестивала „На армане с тъпане“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.