Бизюрев проговори: Обиди и разправия били причините за жестокото убийство на Митко от Цалапица

Отправени обиди и последваща разправия били причините за зверското убийство в пловдивското село Цалапица. Това става ясно от показанията, които обвинения за престъплението Рангел Бизюрев е дал , предаде „Марица“

„Пет часа вчера даде много подробни обяснения по обвинението. Много последователно и логично описа фактите от датата на убийството. Касае се за инцидент между него и Митко, вследствие на информация, че Бизюрев е бил обиждан предната вечер от убития. Желанието и намерението на Рангел са били единствено и само да осъществи връзка с Митко и да си изяснят отношенията. Осъществена е тази среща. Опитал е да намери диалог, разменили са се реплики между двамата и се е стигнало до нанасяне на удари от Бизюрев. Той казал, че е ударил четири пъти Митко в областта на тялото – торса, ребрата, но отрича да е имало удар по лицето. Отрича да го е блъскал и ритал“, посочи служебният защитник.  По думите на адв. Колев, между обясненията на Бизюрев и Борислав Динков има противоречия. Стана ясно, че в момента на убийството на мястото са били само трима души – Бизюрев, Митко и Борислав Динков.

Свързани новини

Лепят ни нов стикер за ГТП! Цената е 100 лева заради софтуер на ДАИ

vesito

Новият план на Зелените: Да блокират довършването на АМ „Струма“ с умрял вълк

vesito

Установиха конфликт на интереси при двама общински съветници от ГЕРБ и БСП от Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.