Катрин Гемкова с нов приз-най-добър таекуондист за 2023 при жените

На Общото събрание на Българска федерация по Таекуондо ITF бяха номинирани на най -добър таекуондист при мъжете и жените за 2023 г.
Заради постигнатите победи и постоянството и́ в бойното изкуство Таекуондо, състезателката на Таекуондо клуб „Хоук-Банско“ Катрин Гемкова бе избрана за най-добър таекуондист при жените за 2023г.
Поради на ангажимент на Катрин в състезание, от нейно име наградата получи треньора и́ Николай Кехайов. Купата беше бе връчена от президента на Българската федерация по Таекуондо ITF Марио Богданов.

Свързани новини

Кандидат-кметът на Благоевград Андон Тодоров и местни бизнесмени на среща с шефа на Търговската камара в Солун заедно изковаха екшънплан за излизане на града от кризата
С Индустриалната зона още в първата година ще се открият 500 работни места, в община Благоевград трябва да се назначи  зам.-кмет по предприемачество и европроекти, категоричен е  Андон Тодоров

vesito

Поради авария: Спират водоподаването в гр. Симитли – кв. „Ораново”

vesito

Възобновяването на горите: ЮЗДП с равносметката

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.