Инвестиционна програма `2024 на община Банско- Ти решаваш!

ИНВЕСТИЦИОННА ПРОГРАМА`2024 НА ОБЩИНА БАНСКО – ТИ РЕШАВАШ!
Уважаеми жители на община Банско,
В процедура е изготвянето на Инвестиционната програма на общината за 2024 година. В нея ще бъдат заложени ремонти на улици, тротоари, зелени площи и улично осветление в селищата на община Банско.
Ръководството на община Банско очаква да получи Вашите предложения във връзка с изготвяната програма. Споделете мнението си кои улици и тротоари е наложително да бъдат предвидени за ремонт. Резултатите от допитването ще бъдат анализирани и взети предвид за включване, при възможност, в Инвестиционната програма за 2024 г.
Можете да участвате в анкетата в срок до 31 декември чрез страницата на Община Банско www.bansko.bg
, на адрес [email protected] или като внесете писмено предложение в Центъра за административно обслужване в Общинска администрация гр. Банско.
Линк към анкетата:

Свързани новини

Топлина и свежест! Деца от Младежки парламент раздават чай и усмивки пред Община Благоевград

vesito

Разлог отбеляза 64 години от първата волейболна среща- между отборите на “Пирин” (Разлог) и “Партизан” (Струмица, Р. Северна Македония)

vesito

Къща горя тази нощ в Благоевград, 26-годишен мъж е обгазен

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.