Община Разлог с коледни изненади за десетки деца от уязвими групи и деца с увреждания

В навечерието на най-светлите и топли празници през годината, Община Разлог зарадва децата от Център за настаняване от семеен тип – град Разлог, Център за обществена подкрепа – град Разлог и деца, настанени при приемни семейства от община Разлог, с коледно тържество, под наслов „Споделена Коледа”.
В малката зала на НЧ “15 септември 1903-1909 година” потребителите на социалните услуги, бяха посрещнати от кмета на община Разлог инж. Красимир Герчев и зам.-кмета инж. Гергана Костова, които изразиха своето уважение и подкрепа към всички деца и възрастните, грижещи се за тях.
Към тържеството се присъедини и самият Дядо Коледа. Белобрадият старец зарадва всички деца с приказки за Коледа и специални торбички, с много лакомства и изненади. Част от “Споделена Коледа” станаха и четвъртокласниците от НУ „Св. св. Кирил и Методий „, които отправиха музикален поздрав “Песен за семейството”, а след това хванаха всички малки и големи на коледно хоро.

Свързани новини

Започват дейности по полагане на нова пътна маркировка на територията на община Петрич

vesito

От днес се ограничава движението по моста при с. Рибник община Петрич

vesito

Плувецът Антъни Иванов: Съжалявам!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.