Кметът Димитър Бръчков започна третия си мандат

Кметът на община Петрич Димитър Бръчков положи клетва и подписа клетвения лист за новия си управленски мандат, получавайки и символите на местната власт.
Това направиха също избраните общински съветници и кметове на села за мандат 2023/2027 г.
Първото заседание на Общински съвет откри областният управител Мария Димова. „Вярвам, че ще надграждате направеното до момента. Вярвам, че с обединени усилия и обща воля ще успеете да реализирате множество проекти“, каза г-жа Димова.
В приветствените си думи кметът посочи, че предстоят предизвикателствата на новия мандат, които ще изискват избор на правилните управленски механизми, а приоритет ще останат конструктивните и добре аргументирани предложения. „Със сигурност ще трябва да продължим механизма на стабилност и упоритост, защото сме отличници в регионален и национален план по отношение на успеваемостта по европейски програми. Този път ще запазим“, каза Димитър Бръчков.
Диалогичност, огромна доза решителност, лична и професионална ангажираност – това пожела кметът Димитър Бръчков.
Минути по-късно инж. Светла Данаилова беше номинирана за председателското място в Общински съвет. Тя получи подкрепата на 23-ма съветници. “Нека работим в екип, независимо от политическите си пристрастия, за да се поздравим след 4 години с един успешен мандат”, бяха думите на инж. Данаилова.
Успешен мандат!
Може да бъде изображение с 13 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 1 човек и дайс

Свързани новини

Нов рекорд на ОбС Благоевград! 71 точки за разглеждане на сесия! Местните парламентаристи решават дали ще има черква на пазара

vesito

Публично обсъждане на проектобюджета на община Петрич за 2024 г. ще има на 26 януари

vesito

Поради ремонт: Спират водата на улици в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.