Николай Шушков: Приел съм за свой дълг да работя за по-добрата мобилност и социализация на хората с нарушено зрение в Благоевград

Приел съм за свой дълг да работя за вашата по-добра мобилност и социализация; за създаване на по-добри условия за придвижването ви по улиците на Благоевград чрез по-добра пешеходна навигация; за изграждането на поне два специални, подходящи за вас маршрута до основните институции; безплатно да пътувате в обществения транспорт; да изградим социално предприятие, подходящо за работа и на хора с увредено зрение и не на последно място, ще окажа като кмет и финансова подкрепа за дейността на Вашия клуб.

Зад тези ангажименти застана независимият кандидат за кмет на Благоевград Николай Шушков, който е номер 74 в бюлетината, на среща по повод днешния 15 октомври – Международен ден на белия бастун. Срещата се състоя по покана на председателя на районната организация на слепите в Благоевград и Кюстендил Васил Тодоров, на председателя на териториалната организация на слепите в Благовград Борислав Лазаров и на президента на Колежа по туризъм проф. д-р Васил Жечев. Николай Шушков отбеляза още, че Денят на белия бастун е от онези дни, в които се обръщамекъм най-съкровените човешки ценности: разбиране, съпричастност, уважение, подкрепа за нуждаещите се от помощ.

„Поздравявам ви за куража, упоритостта и смелостта, с които преминавате през несгодите на трудната и непригодна за вас градска среда и за начина, по който преодолявате недоверието в обществото към възможностите ви да се учите,работите и живеете също толкова добре, както и всеки един от нас“, каза още Шушков.

Свързани новини

Малката балерина Сесил покани кмета Байкушев на Коледен концерт

vesito

Община Банско въвежда временна забрана за движение от м.Шилигарника до х. „Вихрен“

vesito

Нова баничарница отвори врати в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.