СКИ КЛУБ „БАНСКО” ВЗЕ ЗЛАТОТО НА ДЪРЖАВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО СКИ БЯГАНЕ

На провелото се Държавно ппървенство по ски бягане за мъже и жени на Белмекен, Ски клуб ”Банско” взе всички златни медали при мъжете. Даниел Пешков си тръгна с четири златни медала от всички дисциплини. В класическия стил на 10 км Тодор Малчов е с бронз, а в преследване на 15 км свободен стил е на второ място , както и в индивидуалния старт на 15 км свободен стил. В отборния спринт на 1.2 км в класически стил Малчов се окичи със злато.
Никол Кленовска участва в по-горна група – девойки старша възраст, където зае 5-то място на 5 км класически стил, 5-то място на 10 км преследване в свободен стил и 4-то място на индивидуален старт в свободен стил.

Свързани новини

Шокови цени! Мешана скара 600 г порция струва 37,00 лв.в заведение на Рилския манастир, туристи похапват мекици по 50 ст.

vesito

Кметът на Благоевград Методи Байкушев бе избран за член на Управителния съвет на Сдружението на Югозападните общини

vesito

ВиК Благоевград с важно съобщение до жителите в ж.к. „Запад“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.