НАД ПОЛОВИНАТА ОТ СТАЖАНТИТЕ ПРЕЗ 2022 Г. ОСТАНАХА НА РАБОТА В ЕЛЕКТРОХОЛД

Тази година в програмата за платени летни стажове се включиха 36 ученици и студенти

Тридесет и шестима ученици и студенти се включиха в Стажантска програма 2022 на Електрохолд. Над половината от тях останаха на работа в групата, а другите продължават обучението си, но получиха покана да станат част от групата след завършване на образованието си.

Тази година програмата даде възможност на стажантите да придобият нови знания, умения и опит в различни звена на групата Електрохолд – Експлоатация и поддържане, Мерене и управление на данните, Обслужване на клиенти, Финанси, Корпоративни комуникации и маркетинг, Стратегическо планиране и развитие на мрежата, Реализация на инвестициите.

На официална церемония в централния офис на Електрохолд в София всички участници в Стажантска програма 2022 получиха сертификати от Васил Василев, директор Експлоатация и поддържане, Илиян Мутафчиев, директор Мерене и управление на данните, Вежен Фотев, директор Обслужване на клиенти и Евгения Накова, директор Човешки ресурси.

„Надявам се да сме предали на нашите стажанти част от удовлетворението, което намираме в нашата професия. Особено голямо е удовлетворението, когато успеем в най-кратки срокове да възстановим електрозахранването след буря или други форсмажорни обстоятелства“, каза Васил Василев. В ръководената от него дирекция Експлоатация и поддържане над 80% от стажантите през 2022 г. останаха на постоянна работа.

„При нас е много удобно да се работи, защото може едновременно да се учи и по този начин опитът от практиката надгражда теорията, преподавана в университета“, допълни Илиян Мутафчиев.

При официалното закриване на Стажантска програма 2022 Евгения Накова пожела на участниците успехи в техните бъдещи начинания. Тя ги поздрави, че вече са част от екипа от над хиляда участници в стажантската програма през нейната 15-годишна история. Г-жа Накова благодари на наставниците, без чиято ангажираност и всеотдайност стажантската програма не би била така успешна.

 

Свързани новини

АПИ предупреждава: В събота се очаква застудяване и валежи от сняг. Шофьорите да тръгват с автомобили, готови за зимни условия

vesito

Първа копка по проект за водоснабдяване на село Катрище, община Кюстендил

vesito

Видите ли този мейл, трийте го! Банката никога не иска пароли

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.