Пари няма, но Томов държи на думата! 30 000лв. дава за покрива на вилата на „Предел“!

Томов тръби, наляво и надясно, че общината няма пари и е на червено, а в същото време взима необмислени решения и отпуска пари за маловажни ремонти. Най-важното на него да му е угодно и да има местенца, където да се отдаде на гуляй и след това да релаксира на пълна тишина и спокойствие.

Този път той решил да се изръси с 30 000 лв. за обновяване на вилата на „Предел“. Точно заради това обявил обществена поръчка за ремонта и. Услужливо е предвидено монтаж на покривно покритие, подмяна на изгнили греди, та се стига чак до лакирането на новите греди.

Видно е, че мъжкарят Томов държи на думата си, ама остават само думи, делата друго показват. В Благоевград всичко загива и се руши, та стигнахме до там да ремонтираме и вили за купон и разпивка. Това е истинско безобразие! Трябва да се обмисли добре, кое е най-нужно и там да се пренасочват средства, а не за безумни ремонти “, коментират благоевградчани.

И това не е случайно! През октомври в почивна база „Предел“ Томов събра на среща и софра кметове на кметства и кметски наместници. Основната задача на срещата била да се даде отчет за свършеното от страна на кметовете на кметства и кметските наместници.

На срещата присъствали всички заместник-кметове, както и директорите на дирекции. Поприказвали си, а после се отдали на гуляй и развлечение. Купонът и наздравиците продължили на макс до късните часове на вечерта. На другия ден поспали на спокойствие чак до обяд.

Още тогава Томов си признал, че мястото на срещата не е избрано случайно, общинската база на Предел била занемарена последните години и обещал, че няма да я остави да се руши, а ще я обнови и ще се ползва с удоволствие от служителите.

Томов периодично прави срещи с кметовете на села, но само срещи, говорене и обещания, резултати нула“, коментират част от кметове, които не подкрепят действията му.

Сега вече с обновлението почивна база „Предел“ със сигурност ще стане предпочитано за Томов и екипа му, да си провеждат купони и срещи и да си отдъхват пълноценно сред природата.

Свързани новини

Община Разлог започна цялостен ремот на покрива на детска градина в село Елешница

vesito

Ансамбъл Пирин, Биг бенд, Камерна опера и Градска художествена галерия да станат културни институти, предлага кметът Байкушев

vesito

Чуваемост! Приемна на кмета на Петрич в село Кърналово

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.