Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов при визитата си в Благоевград дискутира проблемите, натрупани от управлението на кмета Румен Томов

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов се срещна в Благоевград с общинските съветници на партията и общинския ръководител Росица Димитрова.

В срещата участва и областният координатор и евродепутат Андрей Новаков.
„Радвам се, че структурата е в кондиция, обединена и със заряд и мотивация за работа“, каза Цветомир Паунов.

Според него е важно в Благоевград, който е университетски център, да се работи повече сред младите хора, които ще носят енергия.

Паунов призова представителите на благоевградската структура на ГЕРБ да бъдат все така активни в комуникацията си с хората.

По време на срещата бяха обсъдени и проблемите, натрупани в Благоевград от управлението на кмета Румен Томов. Позицията на партията остава непроменена и ще остане активна опозиция.

По повод случващите се протести Паунов подчерта, че ГЕРБ и правителството чуват всички справедливи искания на хората.

„Държавата обаче се намира в такъв период, в който трябва да бъдат завършени редица стратегически проекти. Служебно правителство и политическа криза могат да се окажат спирачка пред всички тези цели, насочени към бъдещето на страната и нейната евроатлантическа принадлежност“, коментира административният секретар на ГЕРБ.

„Договореното в Брюксел от премиера Борисов е безспорен успех за България и дава нов хоризонт пред държавата и бизнеса“, заяви в заключение Цветомир Паунов.

 

 

Свързани новини

Община Разлог и “МБАЛ- Разлог” организират съвместна благотворителна кампания за набиране на средства за закупуване на мамографски апарат

vesito

Благоевград отбелязва 173 години от рождението на Георги Измирлиев

vesito

Кандидатът за кмет на Благоевград Румен Томов с позиция за ползването на водата

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.