80 свободни работни места обявиха в Благоевград

80 свободни работни места са обявени в Бюрото по труда в Благоевград. Голяма част от позициите обаче са за хора със средно образование. Свободни позиции за висшисти има за 5-ма души – за лекари и парамедицински специалисти.

Останалите свободни места са в сферата на услугите, сервитьори, продавач-консултанти, готвачи, монтажници, шофьори и др.

Бюрото по труда в Благоевград провежда за безработни лица обучения за придобиване на професионална квалификация и ключови компетентности в следните професии: електромонтьор,  помощникинструктор по фитнес, продавачконсултант, офиссекретар, социален асистент, текстообработване, сътрудник малък и среден бизнес.

Курсовете ще продължат до месец август. По време на обучението на курсистите ще бъде изплащана стипендия в размер на 10лв. за всеки присъствен ден, както и транспортни разходи в размер на 15 лв.за тези, които живеят в населено място.

Свързани новини

/Видео/ Борисов инспектира тунел „Железница“ на АМ „Струма“

desi

Инцидент в заведение в Благоевград: Жена падна по стълби и пострада

vesito

Тъжна вест! Отиде си активист на ВМРО в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.