60 Години „Национален парк“ Пирин“

Община Банско поддържа тесни връзки и осъществява добро взаимодействие с Дирекцията на Национален парк „Пирин”, защото всички сме водени от една обща цел – запазването на екосистемата и биоразнообразието, но без да забравяме, че част от това е човекът. Защото Националният парк играе жизненоважна икономическа роля, като осигурява работни места и поминък на хиляди хора. Защото Националният парк има важна културна функция, опазвайки исторически обекти и природни дадености, осигурява образование и, разбира се, дава безгранични възможности за здравословна почивка. А това са пресечни точки както в управлението на Парка, така и политиката за управление на община Банско.
Заместник-кметът Стойчо Баненски поздрави от свое име и от името на кмета на община Банско Иван Кадев, и цялото общинско ръководство всички настоящи и бивши служители на НП”Пирин” по случай юбилея и да им пожелая здраве, лични и професионални успехи!

Свързани новини

ГЕРБ – Благоевград скочи срещу действията на Румен Томов

vesito

Началникът на хирургичното отделение на МБАЛ – Благоевград д-р Д. Димитров и неговият син Георги определени за координатори на Експертния консултативен съвет към здравното министерство

vesito

ОБЩИНА БАНСКО ИМА ИНТЕРЕС КЪМ УЧАСТИЕ В ПРОЕКТИ НА СДРУЖЕНИЕТО НА ЮГОЗАПАДНИТЕ ОБЩИНИ

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.