31 август е обявен за ден на траур в община Белица в памет на д-р Муса Вакльов и д-р Емил Вакльов загубили битката с COVID-19

За броени дни д-р Муса Вакльов и д-р Емил Вакльов загубиха битката с коварната болест.

Двама лекари посветили живота си на медицината!

31.08.2020 г. (понеделник) е обявен за ден на траур на територията на община Белица, в памет на д-р Муса Вакльов и д-р Емил Вакльов – общински съветници в различни периоди към Общински съвет – Белица.

Всеотдайни професионалисти и много добри хора, покосени от коронавирус.

Отдаването на почит към починалите е определено със заповед № РД-15-301/29.08.2020 г. на кмета на Община Белица Радослав Ревански, на основание чл.44, ал.2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация.

Забранени са всички празненства и обществени прояви.

Националните и общинските знамена ще бъдат спуснати наполовина.

Заповедта на градоначалника е сведена до знанието на жителите на община Белица, директори на детски и учебни заведения, началници на учреждения, институции и дружества, както и на собственици и управители на търговски обекти.

Свързани новини

Жестока гавра с дупнишката Мадона Сашка Васева, ето защо…

vyara

Тъжна вест! Почина жената, блъсната от лек автомобил пред полицията в Благоевград

vesito

Задържаха двама мъже, полицията откри голямо количество канабис

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.