305 първокласници ще влязат в училищата на територията на Община Сандански

Всички училища на територията на Община Сандански ще отворят врати за своите ученици на 15 септември, при спазване на всички противоепидемични мерки и разпоредби на Министерство на здравеопазването и Министерство на образованието и науката.

Тази година, въпреки пандемията и трудностите във всички сфери, училищата на територията на Община Сандански, директори, учители, ученици и родители се адаптираха успешно към наложените промени и дистанционното обучение.

Изпитанията на времето засилиха необходимостта от личната среща и затова всички очакват с нетърпение прекрачването на училищни праг.

Броят на учениците в община Сандански през учебната 2020 – 2021 г. е 4028, което е с 44 повече от предходната.

От тях 305 са първокласници.

Всички директори са организирали нормалното протичане на учебния процес, при спазване на противоепидемичните мерки, съгласно насоките за избягване струпването на ученици, осигуряване на дезинфекционни препарати и готовност за дистанционно електронно обучение ако е наложително.

Свързани новини

ОЛАФ разследва ремонт на несъществуваща сграда в Петрич

vyara

В онкоболницата в Благоевград раздадоха на пациентите 300 предпазни маски

vesito

Позиция на ВиК – Благоевград във връзка с проливните дъждове и наводняването на пътната инфраструктура в града

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.