24-годишната Весела търси биологичните си родители и споделя: Искам да знам защо са ме оставили, не желая да развалям семейства…

24-годишна осиновена жена от Сандански търси биологичните си родители. Весела Гаджелова има оскъдна информация за себе си. Предполага, че се е казвала Диана и е родена в Хаджидимово, майка и я е родила на 15 години.Тя иска да знае какви са причините, за да я оставят и да расте без истинските си родители.

Ето разказа на Весела:

„Търся биологичните си родители, или евентуални братя или сестри. Родена съм на 02.08.1996 год. може би в Хаджидимово. Била съм в дом в Благоевград до 3 месечно бебе, след което съм взета от сегашните ми родители.

Нямам много информация, не ми се предоставя такава, пробвала съм да говоря с майка си, не желае и отказва да ми предостави такава. Казвала съм се Диана преди. До колкото знам тази жена ме е родила на 15 години. Дали е вярно, или не, не мога да твърдя със сигурност. Не желая да развалям семейства, това нека да бъде ясно. Единствената ми цел е да поговоря с тази жена, и да може да ми обясни защо ме е оставила, и да разбера дали имам биологични братя/сестри. Нищо повече.

Всеки един от Вас знае, че човек без история и корени е страшно трудно да има светло бъдеще. Винаги вътре в себе си се питаш – кой си, и откъде идваш, какви са твоите корени, защо е станало така, какви генетични болести може да имаш и към какво си предразположен.

Аз искам да си отговоря на тези въпроси, мъчили ме години наред. Много ще съм благодарна, ако успея да намеря жената, която ме е оставила. И ще съм благодарна на всеки, който може да помогне с информация“.

Свързани новини

Съветничката Мария Гошева на помощ в борбата с Covid-19, дава конструктивно предложение

vesito

С парите на жителите на община Благоевград, две дами, които се мислят за ВИП, се фръцкат с телефони последен писък на модата

vyara

„Форд Фиеста“ пламна в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.