13 г. затвор за жрица на любовта, убила възрастен клиент

13 години затвор получи 29- годишната Детелина В. от Дупница за убийство. Наказанието определи състав на Окръжен съд  Кюстендил, под председателството на съдия Йоланда Цекова. 

Съдът призна подсъдимата за виновна в умишлено убийство на П. Й., на 8- и срещу 9 ноември 2019 г. в бобовдолското село Мламолово. Съдът потвърди мярката за неотклонение на подсъдимата „задържане под стража“ до влизане на присъдата в сила. Окръжен съд – Кюстендил осъди Детелина да плати на гражданския ищец – сестра на починалия, сумата от 15 000 лв. за претърпените неимуществени вреди, заедно със законната лихва до окончателното й изплащане. Съдът отхвърли иска в останалата му част, до претендираните 50 000 лв. Подсъдимата е осъдена за плати и разноските по делото, в размер на над 3 800 лв.

Присъдата подлежи на обжалване и протестиране в 15-дневен срок пред Софийски апелативен съд. Престъплението е извършено на 08 срещу 09 ноември 2019 година, в къщата на пострадалия в село Мламолово.

Обвиняемата Детелина В. отишла в дома П. Й. за платени секс услуги, първо с негов приятел, а след това и с пострадалия. След скандал между двамата тя пробола пострадалия с нож в гърдите.

Свързани новини

/Видео/ Словесна схватка! Председателят на ОбС Андон Тодоров: Кметът на Благоевград е столът на кмета. Ние не знаем кой е кметът!
Щом кметът не се справя ние можем да изземем тази функция, изтъкна парламентарния шеф

vesito

Служителите в Окръжен съд – Благоевград в подкрепа на благотворителна кампания

bilyana

Д-р Таковска: Симптомите на сенната хрема са сходни с тези на Ковид-19

desi

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.