Цветя за госпожа Христова от Банско

Общинското ръководство на Банско организира тържествено изпращане в чест на госпожа Христова, изпълнено с много емоции, топли спомени и усмивки. В историята на училището, с дългогодишни традиции и стогодишно минало, Христова ще остане запомнена като изключително обичан и уважаван преподавател, а впоследствие и ръководител. Под нейно ръководство училището премина през значителни обновления – въвеждане на нови специалности, модернизиране на базата и оборудването, което оставя трайна следа в неговото развитие.

Кметът на община Банско, Стойчо Баненски, ѝ поднесе букет с благодарности за всеотдайния ѝ труд и усилия през годините. Поздравления към нея отправиха и зам.-кметът Сашка Въчкова, председателят на Общинския съвет Димитър Русков и секретарят на общината Иван Докторов, като ѝ пожелаха здраве, дълъг и пълноценен нов етап от живота.

 

Свързани новини

Започва кампанията по събиране на местни данъци и такси за 2024 г. в община Дупница

vesito

Огнен ад: Пламна къща в Сатовча

vesito

Световноизвестната рок звезда Робин Маколи гостува на кмета Стойчо Баненски

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.