Хороскопът на Алена: Стрелците да не изостават с текущите задачи, Козирозите с неочакваните трудности

ОВЕН

Успехът съпътства занимаващи се с творчески професии. Не обвинявайте Съдбата си, ако замисленото от вас не носи очакваните резултати. Имате възможност да блеснете с неподозирани способности. Очаквайте появата на преодолими трудности и странно и необяснимо недоброжелателно отношение от страна на ваш колега. Вечерта не настоявайте за посещение на приятели, ако близките ви не са съгласни да посрещат гости. Естествения изход от опитите ви да наложите мнението си е отдалечаване и нежелание за сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Неочаквана новина ще промени плановете ви за деня. Сключените договори за сделки обещават добри приходи, ако сте ги уговорили предишните дни и сега само ги подписвате. Възможни са конфликти с партньорите ви. На работното място се постарайте да се заредите с добро настроение, за да си гарантирате успех и признание. Всички проблеми с интимната ви половинка ще се разрешат, ако обясните със спокоен тон причината за закъснението си. Създайте си романтична обстановка и се отдайте на приятни развлечения. Желаният секс ще бъде връх на насладите ви.

БЛИЗНАЦИ

Не планирайте важни делови срещи, за да не се провалите. Не споделяйте плановете си за деня, нито целите си.  Очаквайте приходи, които са достатъчни, за да сте спокойни през следващите седмици. Неприятели дебнат около вас, за да ви навредят, защото отново сте прекалили със самохвалството си. Бъдете предпазливи. Днес са възможни промени в личния ви живот. Чувството за отговорност към близките ви е гаранция за успех.  Склонни да простите на половинката си и да се отдадете на сексуални удоволствия, които ви зареждат със сили.

РАК

Денят е неблагоприятен за занимаващите се с търговия. Ще се сблъскат с проблеми, финансови загуби и трудности, ако решат да рискуват и да измамят някого. След това трудно ще се възстановят от стреса и от загубата на пари. Заетите в различни от търговия професионални области ще жънат успех, ако не се оставят във властта на емоцията. Следобед очаквайте разправия с близък човек. Посветете деня на семейството. Изпълнете го с романтични мигове. Създайте си романтична обстановка и се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални изживявания.

ЛЪВ

Стабилизирайте постигнатото и създайте хармония в отношенията си. Имате възможност да осъществите нови делови срещи и запознанства, но бъдете внимателни в преценката си. Ще имате успех в професионално отношение. Уговорете разговорите с познати работещи във финансови институции и подгответе за подпис нужните документи. Очертават се проблеми в личните отношения, ако пренесете професионалните разправии и недоволството си върху близките си. Естествената реакция заради агресивното ви поведение е отказът от сексуални удоволствия, ако имате до себе си по-чувствителен партньор.

ДЕВА 

Емоцията ще ви връхлети още в ранните часове на деня, но е във ваша власт да я овладеете, защото си вредите на работата. Притеснени сте от личните си грижи и нямате желание да се заемете със задачите си. Неуспехите си със сигурност ще предизвикате сами. Не се поддавайте на примамливо предложение. Давайки прибързан отговор ще останете излъгани. Не забравяйте, че брачната ви или интимна половинка искат да бъдат по-често с вас. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте решили да работите до късно и сте се прибрали ядосани.

ВЕЗНИ

Днес сте напрегнати и уморени. Отложете планираните делови срещи и разговори, защото Съдбата ви носи неочакваности. Търпеливо приемайте неприятностите, за да не ви доведат до ненавременно и безпричинно отчаяние, за което нямате повод. Приемете предложение за пътуване и делова среща в чужбина, което трябва да осъществите в близките дни. Звездите ви позволяват да помислите за съвместното си бъдеще, ако имате до себе си любим човек и си мечтаете да свиете семейно гнездо. За да се отдадете на сексуални удоволствия, трябва да сте уверени в чувствата си и в желанието на интимната си половинка.

СКОРПИОН

Във върховата си форма сте на вашето работно място. Всички начинания ви носят положителни резултати. Деловите разговори са успешни, ако сте си поставили ясна цел. Премълчавайте, не спорете и изслушвайте събеседника си, дори и да не очаквате крайни решения. Пътуванията ви носят очакваните резултати. Денят позволява да се отдадете на романтичните си мечти и срещи. Несемейните може и да срещнат любовта. Бъдете внимателни и грижовни с любимите си хора, ако искате да изживеете приятни интимни мигове и незабравими сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Радвате се на успех, който жънете на работното място, но нека радостта ви не бъде помрачена от изоставането на текущите ви задачи заради нежелание да се съобразите с изискванията на звездите. Вашите колеги ви подкрепят в начинанията. Обмислете професионалните промени, планирани за следващата седмица. Анализът на ставащото в деловите ви отношения, ще ви помогне да извлечете допълнителна полза за себе си. Бракът, сключен в този ден ще ви дари щастие, любов и разбирателство. Предпазвайте се от агресивни сексуални контакти, поддавайки се на първичната си същност.

КОЗИРОГ

Сутринта може да се сблъскате с проблеми, заради неуредици от партньори с които работите, свързани с доставките във вашия магазин, ако се занимавате с търговия. Бъдете отговорни, за да избегнете загубите и неочакваните трудности. Не рискувайте. Денят е особено благоприятен за заетите с творческа професия. Откажете да задоволите капризите на интимната си половинка, която държи да си купи скъпо бижу. След като не сте щедри и не оправдавате очакванията на интимните си партньори, сексът няма да им достави удоволствие, но и на вас – също.

ВОДОЛЕЙ

Създавате конфликти на работното място, само защото сте ядосани на близките си от сутринта, но е по-добре да надмогнете лошото си настроение. Следобед се заемете с обичайните си професионални задължения. Не се вживявайте в личните си проблеми. Нерешени служебни проблеми също непрекъснато ви напомнят за себе си и ви подтикват към решителни действия. Жените да прекъснат старите си контакти и да създадат нови, за да си спестят разочарованията, сълзите и обидата. Не досаждайте на интимните си партньори, ако не са готови за сексуални удоволствия.

РИБИ

На работното място сте напрегнати и не особено активни, а с това бавите бързото приключване на служебните си задачи. Помолете за помощ вашите колеги, без да се притеснявате, че може да ви откажат. Въпреки желанието ви да сте стабилни ще се наложи да се занимавате с конфликти в семейството. Вечерта ще изживеете романтична среща. Звездите предупреждават, че ако сте семейни рискувате да разкрият изневярата ви. Ако не сте заподозрени в изневяра и не сте събудили ревността на половинката си, ще изживеете мечтаните сексуални наслади.

Свързани новини

Дневен хороскоп на Алена: Лъвовете в блестяща форма, Девите да се обогатят с нови знания

vesito

Как да изберете диоптрична рамка?

vesito

Хороскопът на Алена: Съветите на приятели носят полза на Водолеите, неочаквано полезни контакти за Рибите

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.