Хороскопът на Алена: Работата отегчава Стрелците, Козирозите да се пазят от конкуренти

ОВЕН

Общуването с нови познати ще ви попречи да работите спокойно и съсредоточено в този важен за вас ден, заради планираните важни задачи. Възможни са загуби. Бъдете пестеливи. В близките дни не очаквайте приходи. Вечерта ще изживеете романтична среща. Ако сте семейни ще ви хванат в изневяра за пореден път. Прекалили сте и партньорът ви не вярва на клетвите ви, че повече няма да изневерявате. Бракът ви е пред разпад.

ТЕЛЕЦ

Денят е неблагоприятен за активна работа. Не очаквайте приходи. От сутринта се налага да разрешавате стоварили се върху вас проблеми на работното място, въпреки че не ви засягат пряко. Въпреки усилията ви да постигнете примирие с вашите разярени колеги, няма да успеете да ги успокоите. Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно. Проявите на ревност са забранени в този ден, а и ви лишават от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ 

Оценявайте реално действията на околните. Не губете решителността си и ще блеснете с професионалните си умения, дори ако дадете отказ на поредното делово предложение. Успехът ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Уговарянето за подписване на сделки, свързани с инвестиции не е благоприятно за вас. Личните ви отношения изискват да сте чаровни и по-отговорни към интимния си партньор. Не създавайте повод за отдалечаването му и за липсата на сексуални удоволствия.

РАК

До обед  не уговаряйте срещи. При запознанства, не се поддавайте на нечий чар или умение да омайва с думи, за да не се разочаровате в деловите отношения.  Вечерта очаквайте полезни делови срещи. Не обръщайте внимание на дребните неприятности. Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни и ще приключат или пък ще възстановят отношенията ви, ако сте търпеливи и не проявявате капризите си. Не се колебайте да откажете интимност и секс, ако сте твърдо решени на раздяла.

ЛЪВ

Ще се сблъскате с трудности, които са пречка при работа, изискваща финансиране. Проблем е, че няма как да го осигурите бързо особено в този ден, а не е изключено и да се откажете от него, защото сте преценили, че се справяте и с вашите средства. Завършете дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към бъдещи успехи. Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома. Заради непредпазливост рискувате да нарушите крехкия мир с брачния си или интимен партньор и да се лишите от сексуални удоволствия.

ДЕВА 

Предстои ви труден ден. Отложете срещите си и новите запознанства. Не е изключено да се почувствате виновни, заради факта, че не сте изпълнили задачите си у дома. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Обсъдете с вашите колеги и началници нововъведенията на вашето работно място. Очертават се проблеми в личните ви отношения, мили жени, ако пренесете професионалните разправии и недоволството от колегите си върху вашите близки. Сексуалният ви живот изисква активност и от ваша страна.

ВЕЗНИ

Не се поддавайте на желанието да блеснете с нови идеи и промени. Време е за начинание, но не сте решили какво и кога да започнете и дали този ден е подходящия. Не сядайте зад волана. Избягвайте обсъждането на делови проблеми. Проявете търпение, каквото и става около вас. Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако вие самите имате гости, нагостете ги с приготвени от вас вкусотии и ги изпратете по-рано. Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Не взимайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки за промяна. Възможно е влошаване на финансовото състояние. Бъдете отговорни и въздържани. Отложете деловите разговори и внимавайте в думите и действията си. В личните отношения липсва хармонията, само защото сте решили да се инатите. Днес се огледайте за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимния си партньор.

СТРЕЛЕЦ

Работата ви отегчава с еднообразието си и сте готови за промени в професионален план. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени решения, за да избегнете грешки. Много от вас трябва да направят важен житейски избор. Денят позволява провеждането на делови разговори и срещи. Личните ви отношения са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в поведението си и да направите крачката към промяна, която вие, жените, знаете как да предприемете и да е безболезнена. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи през последните дни.

КОЗИРОГ

Пазете се от кражби на интелектуален труд и агресия от страна на конкуренти. Търговците имат възможност да реализират отлични печалби преди края на месеца. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа, за да не се провалите. Денят не ви позволява да рискувате. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за ненужни според вас покупки. За да ви отмъстят партньорите ви, може да ви лишат от вечеря, последвана от интимни мигове и секс, което ще ви разочарова, защото сте настроени за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не ви съветвам да приемате прекалено лично отправените ви забележки, ако искате да се справите с най-обикновени задачи. Пазете се от кражба на улицата. Не е изключена криза в материално отношение. Контролирайте разходите си и не раздавайте заеми. Преди да търсите удовлетворение от щедростта си, преценете дали постъпвате правилно. Вашите близки искат да са заедно с вас вечерта. Не ги пренебрегвайте заради заетостта си. Приберете се навреме и пригответе вечеря. Ако не го сторите поведението ви може да ядоса любимия ви, да се изпокарате и да се лишите от сексуални удоволствия.

РИБИ

Заредете с воля и решителност и променете навиците си. Въпреки шансовете за приходи, денят е неблагоприятен. Възможни са разправии с партньорите ви на работното място. Отдайте се на интелектуални занимания. При възможност осъществете делово пътуване. Не се поддавайте на увещанията на вашите близките си да започнете ремонт в дома си, като от вас се искат парите от семейната сметка. Децата ви изнервят с исканията си, защото сте уморени. Вечерта се усамотете и ако не сте постигнали съгласие, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия.

Свързани новини

5 важни неща при избора на зимно работно облекло

vesito

С какви жени мъжете не искат да правят секс?

vesito

Как да спечелите пари от стария си автомобил?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.